tisdag 3 november 2009

Otroligt

Här står man och steker pannkakor till kvällsmat och så visar det sig att jag nu har de enda barnen i hela världen som inte äter pannkakor. Den ene har inte tid att äta alls för han vill bara leka med äggklockan och den andra ska helt plötsligt bara leva på smörgås. Jag lovar att imorgon när jag lagat makaroner med köttfärssås kommer de inte att äta det heller. Leo ska säkert ha SMÖRGÅS istället och Hugo ska väl inte äta på pint kiv.

Det enda som möjligen toppar smörgås är majskrokar och vatten. Majskrokar kan man för övrigt använda som mutor vid alla möjliga tillfällen. Både när man lastar i och ur diskmaskinen för att slippa ha en unge mitt i bestickbehållaren. I tillräcklig mängd kanske det till och med skulle funka med majskrokar så att man fick gå på toa och kissa utan att ha en unge hängande i brallorna.

För hänger i brallorna det gör han, när han inte klättrar i trappen eller på grinden till sitt rum, eller leker med dörrarna, eller river ner blomkrukor, eller klättrar ur matstolen, river ut soporna eller nåt annat som han inte får göra. Han är med andra ord en helt vanlig unge fast han har börjat lite tidigare än många andra. Jag har nämligen sett att andra mammor som har barn i ungefär samma ålder kan sätta sina barn på golvet och de stannar kvar åtminstone inom en meter från stället de blev placerade på. Inte Leo, han är snabb som en vessla och klåfingrig till tusen. Just nu hänger han som tarzan i sladden till datorn så det blir inte mer bloggande nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar