lördag 7 november 2009

Vårt toapapper...

... måste vara exeptionellt gott. Numera är nämligen Leos huvuduppdrag på toaletten att försöka ta sig en stor tugga fluffigt toapapper. Hur man än gör så lyckas han komma åt pappret och alltid medan man är upptagen med något annat flera meter ifrån så att man inte kan ta det ifrån honom. Ja, ja säger du, det är väl bara att sätta upp det högre upp så att han inte når det. Man kan ju tro att en unge som max är 70 cm lång inte borde nå speciellt högt, men tro mig, han kan bli säkert 2 meter när han står på tå och sträcker sig. Jag börjar tro att han har sådana där utfällbara armar som Inspector Gadget i det tecknade barnprogrammet.

Detta gör att det är begränsat med ställen som är tillräckligt höga där man kan ställa rullen utan att han når den. Ta sedan också i beräkningen att du gärna själv vill nå rullen när du sitter där alldeles färdigsketen och ska torka röven. Hur kul är det på en skala att upptäcka att pappret är flera meter bort? Att resa sig med skit mellan skinkorna har inte någon hög mysighetsfaktor enligt min mening i alla fall.

Nej... fram för toapapper med riktigt vidrig smak så att små barn inte vill stoppa det i munnen mer än en gång i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar